Search

Reconnective Healing - Energitische Therapie

Reconnective Healing is een energetische therapievorm en vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen.

Reconnective Healing - Energitische Therapie Reconnective Healing - Energitische Therapie

Reconnective Healing - Stimuleert het lichaam tot herstel

Reconnective Healing is een behandelvorm waarbij de klant niet wordt aangeraakt. De krachtige energie wordt gebundeld via de handen van de behandelaar en doorgezonden naar het lichaam. Daar zorgt de energie ervoor dat het lichaam weer in balans wordt gebracht. Pijn en klachten zullen worden verlicht of zelfs verdwijnen.

Reconnective Healing - Stimuleert het lichaam tot herstel Reconnective Healing - Stimuleert het lichaam tot herstel

Reconnective Healing - Echt en Meetbaar

Reconnective Healing is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties aangesproken worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Deze frequenties zijn voor vrijwel iedereen waarneembaar en de effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond, zowel door de praktijkervaringen, als in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing - Echt en Meetbaar Reconnective Healing - Echt en Meetbaar

Reconnective Healing - Voor Jong en Oud, voor iedereen

Voor wie? Voor iedereen, jong en oud, ziek en gezond, er zijn geen begrenzingen. In elke omstandigheid is een vorm van heling mogelijk, misschien niet die we zelf bedenken, maar in elk geval wel die het Universum voor je in gedachten heeft.

Reconnective Healing - Voor Jong en Oud, voor iedereen Reconnective Healing - Voor Jong en Oud, voor iedereen